Cytat:
|
Mnie też kiedyś ACS uratował w normalnej sytuacji drogowej, a pewnie jakbym przy zakupie miał wybierać między elektryczną klapą a ACS to stanęłoby na klapie, bo ACS nigdy nie miałem i wydawał się zbędny.
|
Oj mieszacie mi
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. jutro zamawiam nową sztukę i już byłem pewny wymiany ACS na elektryczną klapę i teraz znów zaczynam myśleć czy nie pozostać przy starym konfigu z ACS ... tylko jak dziś wsiadałem do auta i chowałem jak codzień lapka do bagażnika (coś trzeba wozić w tym kombi
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ) i waliło śniegiem, auto z trasy klapa zasyfiona i tak sobie myślałem że jednak ta klapa elektryczna będzie fajna
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. i co tu wybierać?
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.