View Single Post
Stary 06-12-2016, 19:13   #4603
miroos
ford::average

Imię: Mirek
Model: Mondeo mk5 fl Vignale
Silnik: 2.0 ecoblue 190KM AWD
Rocznik: 2020
Domyślnie Odp: Mondeo MK5 - wrażenia, opinie, uwagi użytkowników - dyskusja okołotematyczna

Cytat:
Napisał siebek Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Mnie też kiedyś ACS uratował w normalnej sytuacji drogowej, a pewnie jakbym przy zakupie miał wybierać między elektryczną klapą a ACS to stanęłoby na klapie, bo ACS nigdy nie miałem i wydawał się zbędny.
Oj mieszacie mi Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. jutro zamawiam nową sztukę i już byłem pewny wymiany ACS na elektryczną klapę i teraz znów zaczynam myśleć czy nie pozostać przy starym konfigu z ACS ... tylko jak dziś wsiadałem do auta i chowałem jak codzień lapka do bagażnika (coś trzeba wozić w tym kombiGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ) i waliło śniegiem, auto z trasy klapa zasyfiona i tak sobie myślałem że jednak ta klapa elektryczna będzie fajna Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. i co tu wybierać?Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
miroos jest offline   Odpowiedź z Cytatem