Temat: [Mondeo 2014- ] Wady wieku dziecięcego.
View Single Post
Stary 07-12-2016, 12:21   #3217
stefanb
ford::advanced

Model: Ford Mondeo
Silnik: 1.5 EB
Rocznik: 2015
Domyślnie Odp: Wady wieku dziecięcego.

Cytat:
Napisał dekard Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Sprzęgło od środka znowu do przesmarowania bo trzeszczy. Przy 1,5-2 obrotów jak zmieniam bieg na wyższy pojawia się czasami dziwny dźwięk, którego na początku nie było. Trochę to przypomina dźwięk statku wpływającego do portu ale mam nadzieję, że to autosugestia i obędzie się bez wymiany sprzęgła....
U mnie sam pedał sprzęgła też minimalnie "pyka" przy wciskaniu pedału - tak jakby sprężyna przy pedale nie była idealnie nasmarowana (raz to słychać, raz nie).
Co do tego dźwięku "statku wpływającego do portu"... Nie chcę być złym prorokiem, ale u @Malenstwo8 też się chyba od tego zaczęło...

Bump:
Cytat:
Napisał Malenstwo8 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Odnośnie wybierania numeru głosem w sync2, macie jakiś patent, żeby to działało?
Brakuje mi tego jak cholercia, ciągle gadam w aucie przez telefon. Co wybieram głosowo jakiś kontakt, to łączy wszędzie tylko nie do tej osoby co chcę. Baba nic nie rozumie co do niej mówię, wkurza to strasznie.
W Sync3 jestem z kolei miło zaskoczony tym, jak działa wybieranie głosowe. Nawet kontakty, gdzie nazwiska zawierają "ł", "ż", itp. są trafiane bez pudła...

Ostatnio edytowane przez stefanb ; 07-12-2016 o 12:23
stefanb jest offline   Odpowiedź z Cytatem