Cytat:
|
Uprzejmie proszę moderację o wywalenie tej całej piaskownicy niedotyczącej sprzęgła z dwumasą, bo pierwotne pytanie już dano zaginęło pośród walki na... papierki z gumy turbo.
:-)
|
Jestem ZA
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Cytat:
|
bo widzicie, polski naród jest taki, że jak coś ktoś ma, to będzie chwalił pod niebiosa...
|
Ja mam diesla i drugie auto to japońska benzyniarka. Jeżdżę obom autami przemiennie. Nie jest to łatwe
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Każdy w sumie jeździ inaczej i chyba w tym radocha
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Troche zdziwiony jestem, że tu na forum wojenna rozpierducha wyższości albo niższości benzyniarki nad olejarką
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. czy odwrotnie. No bez sensu zupełnie.