View Single Post
Stary 08-12-2016, 07:02   #3492
emte3
ford::advanced

Imię: Mirek
Model: KUGA ST LINE X AWDi S MAX II
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2020 i 2016
Domyślnie Odp: Mondeo 2015 vs konkurencyjne auta

Cytat:
Napisał Touch'n'go Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Opel wyszedł cosmo z większością pakietów i kilkoma dodatkami tak że nawet titanium go nie dogania, tak samo skonfigurowany mondek to kwota grubo ponad 160 tysi. Może i insignia jest już opatrzona jak "ich troje", ale przynajmniej ma to co chciałem bez wycierania kolan za flotówkę z tempomatem i centralnym zamkiem.
Czyli teraz będziesz miał "napakowane" auto wielkości obecnego Focusa Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Obecna Insignia to porażka jeśli chodzi o wielkość wnętrza i kufer, więc ja nawet nie porównywałbym do Mondeo, a raczej do Octavii.

ps. zaraz posypią się "gromy", ale dla mnie wielkość tylnej części pojazdu i bagażnika to najważniejszy element przy wyborze auta, a Opel mocno się w tym uwstecznił biorąc pod uwagę przestrzeń oferowaną przez ostatnią Vectrę Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
emte3 jest offline   Odpowiedź z Cytatem