Cytat:
|
Nie ma tragedii. Jedynie poduchy i nowa deska szarpną trochę kasy.
|
cenę jeszcze szarpną pasy bezpieczeństwa plus czujnik który tym wszystkim steruje szyba przód widzę że też od poduszki poszła. Ja miałem podobne zdarzenie tylko że jeszcze maska się dziwnie do góry podgięła. Lampy chłodnice wszystko całe (na oględzinach lekko ponadrywałem zaczepy coby wymienili na nówki
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Błotnik całychcieli tylko malować uparłem się aby wymienili na nowy.
Koszt naprawy prawie 50tys.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.