View Single Post
Stary 08-12-2016, 13:23   #3498
Touch'n'go
ford::average

Model: Fiesta VII
Silnik: 1.0 100KM EcoBoost
Rocznik: 2018
Domyślnie Odp: Mondeo 2015 vs konkurencyjne auta

Cytat:
Napisał emte3 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Co do ocatvii, to pełna zgoda, dopiero topowe modele prowadzą sie dobrze, no i 4x4 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Kolega ma 4x4 i dostaje dreszczy jak komentuję przy nim octavię ale przejechać mi się nie daGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. A otrząsając się mówi że ta moja opinia nie dotyczy jego "obłoczka". Miałem okazję jeździć z ostatniej octavii tylko benzyniakami tsi i te silniki są fajne, wersje trafiłem przeciętne, bez wodotrysków.
Bagażnik z focusa kombi (pełny) przerzuciłem do octavii HB i zostało na tyle miejsca ze ja, "niedźwiadek", zmiescilem sie tam i dało sie zamknąć normalnie klapę. Kosmos.

Kolega z firmy kilka tygodni temu przesiadł sie z mk4 HB do mk5 kombi, w mk4 bagażnik miał zapchany do półki, w mk5 (wersja z dojazdowką) zabrakło miejsca na kilka walizek, fest się chłopak rozczarował. Insignia ma długi próg i nisko roletę ale i tak wolę taki od tego co mam teraz.
Touch'n'go jest offline   Odpowiedź z Cytatem