Bagażnik uszczelniony(wszystkie otwory zaślepione papierowymi szarymi pozrywane i zaklejone masą uszczelniającą), wszystkie łączenia blach w bagażniku zaklejone przy amortyzatorach szczególnie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum., kratki wentylacyjne pod zderzakiem wklejone na masę (pomysł zaczerpnięty z UK forum wraz z zaślepkami, gąbka była mokra a we wnękach stała woda z prawej jak i lewej strony), dach uszczelniony na łączeniach, uszczelki papierowe pod siłownikami zastąpione na silikonowe, uszczelki w lampach posmarowane smarem
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. teraz nie ma cudów żeby woda lała się do wnęki koła zapasowego
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. jak jestem w błędzie to się załamię.
Proszę o poradę wykładzinę/filc z nadkola na razie nie montowałem bo chcę wyprać, śmierdzi skiśniętą wodą? Jaki środek? Tenzi czy coś innego?