Temat: [Focus 2011-2014] Woda we wnęce na koło zapasowe
View Single Post
Stary 08-12-2016, 16:28   #84
spenser696969
ford::advanced

Imię: Lukasz
Model: Focus mk3
Silnik: 1,6 TDCI z DPF
Rocznik: 2011
Domyślnie Odp: Woda we wnęce na koło zapasowe

Bagażnik uszczelniony(wszystkie otwory zaślepione papierowymi szarymi pozrywane i zaklejone masą uszczelniającą), wszystkie łączenia blach w bagażniku zaklejone przy amortyzatorach szczególnie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum., kratki wentylacyjne pod zderzakiem wklejone na masę (pomysł zaczerpnięty z UK forum wraz z zaślepkami, gąbka była mokra a we wnękach stała woda z prawej jak i lewej strony), dach uszczelniony na łączeniach, uszczelki papierowe pod siłownikami zastąpione na silikonowe, uszczelki w lampach posmarowane smarem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. teraz nie ma cudów żeby woda lała się do wnęki koła zapasowego Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. jak jestem w błędzie to się załamię.
Proszę o poradę wykładzinę/filc z nadkola na razie nie montowałem bo chcę wyprać, śmierdzi skiśniętą wodą? Jaki środek? Tenzi czy coś innego?

Ostatnio edytowane przez spenser696969 ; 08-12-2016 o 18:18
spenser696969 jest offline   Odpowiedź z Cytatem