Cytat:
|
Mąka przetłumacz swój post,nie mogę zaskoczyć o co chodzi😁
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
|
A który dokładnie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
zrobiłem dziś test C+ i pokazało 2 błędy:
DTC 01 :F00617 - Supply voltage not within the specified range (9 - 16 V) - Napięcie zasilania nie mieści się w określonym zakresie - F00616 (9 - 16 V)
DTC 02: C40168 - indicates no information being received from a control unit - Kod c40168 - wskazuje brak informacji odbieranych z jednostki sterującej
Coś takiego udało mi się znależć w necie.
ktoś coś już będzie kojarzył? mogą to być błędy związane z wyświetlanym komunikatem?
Nie wiem czy dobrze dedukuje ale taką teorie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. wymyśliłem: w związku z tym ze sprawa dotyczy systemu wsparcia ruszania pod górę czyli powiązanego z abs/esp( stąd palące się kontrolki) doszło do zaniku napięcia poprzez zaśniedziały lub urwany przewód wskutek czego komputer nie otrzymuje informacji o sprawności układu i traktuje system jako niedostępny sygnalizując to stosownymi kontrolkami.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.