Cytat:
U mnie przedwczoraj klapa otworzyła się dwa razy. Raz na parking w galerii ,przychodzę a gość pilnuje mi auta i zakupów Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.( dobry chłopina) a drugi raz pod domem.
|
Masakra. Ja kiedyś miałem w galerii jak zamykałem auto i nie domknęła mi się jedna szyba. Też ochroniarz stał i pilnował auta.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Widzę że klapa w tym aucie też żyje swoim życiem
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.