View Single Post
Stary 09-12-2016, 14:55   #3511
Touch'n'go
ford::average

Model: Fiesta VII
Silnik: 1.0 100KM EcoBoost
Rocznik: 2018
Domyślnie Odp: Mondeo 2015 vs konkurencyjne auta

Cytat:
Napisał Woytas Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
to musi mieć nadzwyczajnie inne siedzenia niż w IV bo w niej po 2 tyś km w dobę przez tydzień to mnie plecy bolały ..... w jakimkolwiek mondeo jakimkolwiek MK tego nie zaznałem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ma fotele AGR skórzane z wentylacją i masażem.. musiałeś trafić na jakiś wybitnie skasztaniony fotel bo te AGR słyną z wygody. Nie każda astra ma fotele AGR. Inny kolega po wypadku samochodowym ma zniszczony kręgosłup i jazda autem przez lata była dla niego udręką, od czasu przesiadki do zafiry z fotelem AGR jeździ bez problemu również dalekie trasy i problem bólu pleców w aucie w zasadzie znikł. Ja mam rozwalone plecy od dźwigania i nadwagi i cenie sobie dobry fotel, nie mogę się doczekać przesiadki bo w foce jest niezle ale trochę mi od miękkiego siedziska uda drętwieją w dłuższych trasach.. szczególnie jesli przez pare godzin nie ma możliwości jazdy na tempomacie żeby rozruszać prawą nogę.
Touch'n'go jest offline   Odpowiedź z Cytatem