Cytat:
@ ogodaw
Przerobiłem u siebie dwa scenariusze, katastroficzny i błahy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
W pierwszym brak smarowania - panewki - wymiana silnika. (Kontrolka zapalała sie na wolnych obrotach przy dojeżdżaniu do świateł)
W drugim błahostka, przewód czujnika na wysokości podstawy filtra oleju przetarl sie. I na nierównościach zwieral do masy - mialem ponownie kontrolke mrożącą krew w żyłach.
Zaizolowałem i ułożyłem przewód inaczej - problem rozwiązany Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Bratu życzę opcji nr 2 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. lub innej, mniej bolesnej niż nr 1 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Zaraz pojechał na warsztat wiec myślę że jak by nie miał ciśnienia to komputer wykazał by błąd czy coś. Więc zostaje szukać przetartego kabla tym bardziej iż mówił że mrugnięcia były nieregularne a kołysało autem wtedy.
Dzięki odpiszę jak się rozwinie sprawa