Cytat:
@ stefanb
A żeby wyświetlić navi z telefonu, to trzeba się połączyć przez USB, czy chodzi to po BT?
|
Nie próbowałem tego jeszcze, ale zapewne jest tak, jak piszą koledzy. Podłączyłem dziś na chwilę telefon przez USB, ale na ekranie pojawił się komunikat, że urządzenie jest zablokowane i należy je odblokować, a potem podłączyć ponownie. Nie wiem czy nie chodzi tu o jakieś zabezpieczenie w Androidzie, bo sam telefon był odblokowany - nie miałem czasu tego rozgryzać.
Potwierdzam 2 gniazda USB w podłokietniku - na wierzchu nie ma żadnego, za to jest wycięcie w podłokietniku, także można wyprowadzić kabel na zewnątrz nie przycinając go.
Mnie dziś z kolei system multimedialny zaskoczył niemiło, bo przestał widzieć pamięć USB. Po wyjęciu i ponownym włożeniu "gwizdka" stwierdził, że "pobór prądu przez urządzenie USB jest zbyt duży i należy je wyjąć". Co ciekawe tą pamięć miałem włożoną od nowości i przedwczoraj jeszcze słuchałem z niej muzyki. Podłączyłem ją do komputera - działa. Temat wymaga chyba głębszego doktoratu.