View Single Post
Stary 11-12-2016, 16:29   #4663
stefanb
ford::advanced

Model: Ford Mondeo
Silnik: 1.5 EB
Rocznik: 2015
Domyślnie Odp: Mondeo MK5 - wrażenia, opinie, uwagi użytkowników - dyskusja okołotematyczna

Cytat:
Napisał cattani75 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
@stefanb A żeby wyświetlić navi z telefonu, to trzeba się połączyć przez USB, czy chodzi to po BT?
Nie próbowałem tego jeszcze, ale zapewne jest tak, jak piszą koledzy. Podłączyłem dziś na chwilę telefon przez USB, ale na ekranie pojawił się komunikat, że urządzenie jest zablokowane i należy je odblokować, a potem podłączyć ponownie. Nie wiem czy nie chodzi tu o jakieś zabezpieczenie w Androidzie, bo sam telefon był odblokowany - nie miałem czasu tego rozgryzać.
Potwierdzam 2 gniazda USB w podłokietniku - na wierzchu nie ma żadnego, za to jest wycięcie w podłokietniku, także można wyprowadzić kabel na zewnątrz nie przycinając go.
Mnie dziś z kolei system multimedialny zaskoczył niemiło, bo przestał widzieć pamięć USB. Po wyjęciu i ponownym włożeniu "gwizdka" stwierdził, że "pobór prądu przez urządzenie USB jest zbyt duży i należy je wyjąć". Co ciekawe tą pamięć miałem włożoną od nowości i przedwczoraj jeszcze słuchałem z niej muzyki. Podłączyłem ją do komputera - działa. Temat wymaga chyba głębszego doktoratu.
stefanb jest offline   Odpowiedź z Cytatem