View Single Post
Stary 12-12-2016, 22:36   #4704
Touch'n'go
ford::average

Model: Fiesta VII
Silnik: 1.0 100KM EcoBoost
Rocznik: 2018
Domyślnie Odp: Mondeo MK5 - wrażenia, opinie, uwagi użytkowników - dyskusja okołotematyczna

Na rozładowywanie telefonu podłączonego do usb może mieć wpływ zbyt długi kabel usb, nawet jeśli jest oryginalny. 5V jest bardzo podatne na straty na długości i jakości przewodu. Na mocno obciążonym telefonie to może być lejek prądowy. Spróbuj na krótkim kabelku, jeśli jeszcze będzie za mało to włącz tryb oszczędzania baterii. A tel bardzo sie nagrzewa? Ja tak miałem na starszym samsungu note 1. Chłopak bardzo się pocił na automapie i yanosiku jednocześnie, jak zmieniłem tel na samsunga s4 to problem zniknął jak ręką odjął.
Do ładowania tel w hotelach kupiłem sobie długaśny (ok.120cm) kabel usb micro zeby od gniazdka sięgał do stolika nocnego i pomimo mocnej ładowarki 2A czasami tel nawet nie wykrywał ładowania a jak coś robiłem na tel to bateria rozładowywała sie zamiast ładować. Teraz używam kompaktowego przedłużacza 230V.

Wszystkie dotychczasowe technologie transferu obrazu jak screen mirroring itp przyprawiały telefony o wrzenie procka. Wygląda na to, ze tu jest podobnie.

Da sie w sync2/3 podłączyć jeden tel np służbowy pod telefon BT a prywatny pod BT audio? W sync1 da sie, tylko jesli oba tel są zapamiętane na obie funkcje to następnym razem jak wsiądziemy do auta to potrafi podłączyć sie odwrotnie krzyżowo albo tylko służbowy albo tylko prywatny i trzeba ręcznie zmieniać..
Touch'n'go jest offline   Odpowiedź z Cytatem