Cytat:
|
Mnie w wieku 7 lat uszczęśliwiała piłka do nogi i pozwolenie rodziców na wyjście i powrót jak najpóźniej...........
Nie zabierajmy dzieciom normalnego dzieciństwa , no chyba że komuś było wtedy źle
|
Ja wychowałem się na wsi, w lesie budowałem szałasy, bawiłem oponą od traktoru, i strzelałem z własnoręcznie zrobionego łuku i procy, i było super, ale to były inne czasy i nie było dostępu do zabawek, to były czasy pewexu i baltony. Jak sobie nie zrobiłes to się nie bawiłeś.
A moje dzieciaki maja normalne dzieciństwo i nie mam zamiaru ich ograniczać. to jak z alkoholem, pity w rozsądnych ilościach jeszcze nikomu nie zaszkodził, tu jest tak samo.
Cytat:
|
Teraz rodzice wolą dać dziecku tablet i mieć spokój.
|
Znam takie przypadki, i nie mówię ze tak nie jest.
Cytat:
|
Rozumiem dać dziecku pograć raz na jakiś czas na swoim tablecie, ale kupować 7-latce jej własny? Chyba to przesada :/
|
Nie chcesz nie kupuj, Twoja wola, moje dzieciaki zasłużyły, to im kupie, wolnoć Tomku w swoim domku.
Cytat:
|
Bez sensu takie komentarze. W końcu mamy XXI wiek.
|
Amen
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Cytat:
|
nie kupuj też takiej całkiem chały, mi dzieciak jęczał że chce no to łup tablet za 300, z deszczu pod rynnę, jeszcze gorzej jęczał że w szkole mają angry birds a mu nie działa, że muli, że mało miejsca itp
|
No właśnie dlatego myślę ze ten samsung lub lenowo będą chyba ogarniały temat i robiły robotę?????