Cytat:
|
Czy ktoś z posiadaczy fabrycznego autoalarmu Forda mógłby sprawdzić u siebie w Etisie jak to jest opisane? Ja nie mogę znaleźć w swoim opisie auta po VIN ani pod alarm, autoalarm ani Thatcham. Zastanawiam się czy nie będą mi chcieli wcisnąć domontowanego w salonie pod nazwą fabryczny...
Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
|
A zamówiłeś ten alarm kupując samochód? No to jeśli nie, to nie dołożą Ci go w fabryce ot tak i dostaniesz "salonowy".
Bump:
Cytat:
|
Pytanie o działanie AA - jeśli mamy odpalone np google maps czy w tle normalnie działa radio samochodowe? ewentualnie muzyka z USB ? czyli tak jakbyśmy korzystali z wbudowanej navi?
|
Wszystko działa tak jak napisałeś, tylko trzeba przejść z trybu AA do Sync i z powrotem. Jeśli słuchasz z USB, to przyciskami na kierownicy można przełączać kolejne utwory, ale na ekranie nie pokazuje się tytuł, itp. Muzyka przycisza się przy wskazówkach głosowych nawigacji, także działa to naprawdę spoko.
Komendy głosowe typu "zadzwoń imię nazwisko" też działają w trybie AA...
Bump:
Cytat:
|
Też dałem malucha - w miejsce dużego. Na razie się nie ugotował. Przy wyciąganiu czegoś ze schowka ciągle o tego dłuższego pędraka zawadzałem. Pomijając fakt, że taki kilkucentymetrowy przeszkadza zamknąć podłokietnik
|
Dziś spróbowałem z innym pendrive'm - 16GB i działa bez problemu. Uff - przynajmniej wiem, że gniazdo USB nie jest uszkodzone...
Bump:
Cytat:
|
Człowiek pyta, to podpowiadam. A że to jedyne sensowne wyjście z sytuacji kosmicznego spalania? :-) Oczywiście oprócz "pogodzić się". :-)
|
Oczywiście, że pogodzić się i nie dać sobie grzebać w samochodzie żadnym "gaziarzom"
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Chrońmy nasze Mondki przed mechanikami...