Cytat:
Szczerze współczuję Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Co się robi w takiej sytuacji - wystarczy zgłosić do ubezpieczalni i można naprawiać z AC, czy trzeba jeszcze się bujać z Policją, itp?
|
generalnie zgłosiłem na komisariacie i nawet sprawnie poszło, policja złapała u mnie plusa bo obsługa miła i na poziomie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum., do PZU też zgłosiłem bo mam ochronę zniżek więc pierwsza szkoda gratis. Teraz czekam na oględziny i teoretycznie powinienem dostać zastępcze auto bo tym nie mogę się poruszać zgodnie z prawem (i rozsądkiem, lusterko od strony kierowcy..), ale przed oględzinami mi nie wydadzą :/ I tak sobie mogę czekać. Dzwoniłem też do ASO i lusterko 150 a obudowa 390 więc nie tak źle gdyby chciec samemu, oczywiście do tego chyba dochodzi malowanie i montaż.
Co do znakowania lusterek też rozważam ale czy w nocy złodziej patrzy czy lusterka znakowane? Bierze i idzie, nie zastanawia się.