Temat: [Mondeo 2007-2014] Wymiana radia 6000CD --> Sony
View Single Post
Stary 15-12-2016, 18:38   #237
crashq
ford::beginner

Imię: Kacper
Model: Mondeo MK4 HB
Silnik: 2.0 TDCi 140KM
Rocznik: 2013
Domyślnie Odp: Wymiana radia 6000CD --> Sony

Cytat:
Napisał ko5a Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Popieram @emte3 , kilka postow temu pisalem (a nie lubie sie powtarzac) ze moim zdaniem roznica miedzy sony a cd6000 jest znikoma.
No widzisz, a inni piszą, że odczuli poprawę. Jedni większą drudzy mniejszą.
Teraz nie wiem kogo sluchać Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Jedni piszą, że SONY wyciągnie z tych glośników więcej, a drudzy, że te glośniki to szajs.
Mam mętlik Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. W sumie samochód po wzmocnieniu silnika, a z kiepskim zawieszeniem i łysymi oponami nie uzyska dobrych efektów. Tak rozumiem Wasze rady odnośnie zmiany głośników zamiast najpierw radia Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jeżeli bym wygłuszył drzwi to które maty wybrać ? W którymś temacie czytałem, że polecane są SilentCoat.
Głośniki jakie ? Hertz DSK 165, PowerBass S-60 ? Czy coś innego ? Tylko nie zaraz coś klasy Focali po 700zł Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
crashq jest offline   Odpowiedź z Cytatem