Temat: [Mondeo 2007-2014] Wymiana radia 6000CD --> Sony
View Single Post
Stary 16-12-2016, 22:29   #240
crashq
ford::beginner

Imię: Kacper
Model: Mondeo MK4 HB
Silnik: 2.0 TDCi 140KM
Rocznik: 2013
Domyślnie Odp: Wymiana radia 6000CD --> Sony

Cytat:
Napisał jendrekmak Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
osobiście sądzę, że jeśli ktoś twierdzi, że taka zamiana nie zrobi różnicy to chyba ma kiepski słuch i lepiej niech zostanie przy zwykłym radiu.
No własnie skoro za to radio była dopłata w salonie to musi być jakaś różnica Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Może to samo sterowanie skoro końcówka mocy jest taka sama. W sumie koncówka odpowiada chyba tylko za moc sygnalu, a reszta radia za barwe dzwięku Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Chyba, ze źle to rozumiuje.

Cytat:
Napisał jendrekmak Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
to radio słabo ci je wysteruje więc szkoda zachodu i pieniędzy
Myślę tez nad samym wygłuszeniem drzwi, gdzie przy okazji mógłbym wymienić głośniki. Jak słucham głośniej to słyszę brzęczące wszystkie elementy w drzwiach i brzęczący boczek co mnie troche drażni. Tweetery wymienie na pewno, bo ich moc jest tragiczna, dlatego pytam jakie głośniki bo odseparowany zestaw powerbassów kosztuje z dystansami 279zł, a juz jest komplet. Same tweetery tez kosztują ponad 100zł, a ktoś polecał nawet takie za 200 co juz chyba jest przesadą Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Cytat:
Napisał arpo Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ja też będę obstawał przy tym, że to 6000CD głównie kaleczy uszy i zmiana na Sony nawet przy zachowaniu fabrycznych głośników jest zdecydowanie dobrym posunięciem.
Kolejny głos za wymiana radia. Zaczne chyba robic statystyki Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. A tak poważnie to już nie wiem. Jeżeli bym kupił Sony to odrazu mu wyciągnę RCA, bo chyba przełożę skrzynkę z poprzedniego auta, bo może te głośniki maja lepszy bass niż 13cm piździki z renault, ale jednak ten bass jest taki płytki Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
crashq jest offline   Odpowiedź z Cytatem