Cytat:
|
osobiście sądzę, że jeśli ktoś twierdzi, że taka zamiana nie zrobi różnicy to chyba ma kiepski słuch i lepiej niech zostanie przy zwykłym radiu.
|
No własnie skoro za to radio była dopłata w salonie to musi być jakaś różnica
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Może to samo sterowanie skoro końcówka mocy jest taka sama. W sumie koncówka odpowiada chyba tylko za moc sygnalu, a reszta radia za barwe dzwięku
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Chyba, ze źle to rozumiuje.
Cytat:
|
to radio słabo ci je wysteruje więc szkoda zachodu i pieniędzy
|
Myślę tez nad samym wygłuszeniem drzwi, gdzie przy okazji mógłbym wymienić głośniki. Jak słucham głośniej to słyszę brzęczące wszystkie elementy w drzwiach i brzęczący boczek co mnie troche drażni. Tweetery wymienie na pewno, bo ich moc jest tragiczna, dlatego pytam jakie głośniki bo odseparowany zestaw powerbassów kosztuje z dystansami 279zł, a juz jest komplet. Same tweetery tez kosztują ponad 100zł, a ktoś polecał nawet takie za 200 co juz chyba jest przesadą
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Cytat:
|
Ja też będę obstawał przy tym, że to 6000CD głównie kaleczy uszy i zmiana na Sony nawet przy zachowaniu fabrycznych głośników jest zdecydowanie dobrym posunięciem.
|
Kolejny głos za wymiana radia. Zaczne chyba robic statystyki
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. A tak poważnie to już nie wiem. Jeżeli bym kupił Sony to odrazu mu wyciągnę RCA, bo chyba przełożę skrzynkę z poprzedniego auta, bo może te głośniki maja lepszy bass niż 13cm piździki z renault, ale jednak ten bass jest taki płytki
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.