Cytat:
|
akurat w lagunie nie miałem powodu do płaczu pełny zestaw cabasse był bardzo pozytywny a też głośniki były 13
|
No ja w lagunie miałem nagłosnienie zwykłe, ale radio cabasse tylko zalożylem
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Koncowka mocy byla inna bo w zwykłym bylo 4x25W a w cabasse 4x40W
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Rożnica byla, ale dopiero po zalożeniu skrzynki zagrało to jak chciałem
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. I nie jestem tutaj bassofilem, ma tylko dopełniac niskie tony
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. W lagunie tweetery graja o niebo lepiej
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Cytat:
|
W poprzednim aucie, czyli właśnie FF2 FL wymieniałem właśnie 6000CD na Sony i mam zupełnie inną opinię. Papierowe czy nie (nie sprawdzałem nawet), po zmianie radia zaniechałem planu wymiany głośników.
|
Hmmm gdyby ktos mial w Łodzi na luzie radio Sony to mogłbym pozyczyc i już poświęcić czas na podmiane, żeby zoabczyc czy rzeczywiście wystarczy radio
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.