Temat: [Mondeo 2007-2014] Wymiana radia 6000CD --> Sony
View Single Post
Stary 19-12-2016, 16:58   #254
emte3
ford::advanced

Imię: Mirek
Model: KUGA ST LINE X AWDi S MAX II
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2020 i 2016
Domyślnie Odp: Wymiana radia 6000CD --> Sony

Cytat:
Napisał weuek Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
O co kogo obchodzi, że z telefonu? Tak głupia wymówka teraz panuje, że z telefonu to może być bez sensu. To telefon pisze czy człowiek?
Jak w necie anonimowo, to też można tak bez sensu?

Zwróciłeś uwagę, że porównałem Sony vs Sony, a nie Sony vs CD6000 więc edytowałem aby było właściwie... Pisząc z telefonu czasem nie widać wierszy, które są powyżej, czy to takie trudne do zrozumienia?
Ale widzę, że zamiast merytorycznie dyskutować, po prostu czepiasz się pierdół...
Wybacz, ale w głupie dyskusje wciągnąć się nie dam.

Cytat:
Napisał weuek Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
P.S. Twój ford z 2010 roku jest wart 90 tysięcy? W jakiej walucie?
A czy ja gdziekolwiek wspomniałem, że zrobiłem to wczoraj czy w ostatnim roku?
Część instalacji miałem już w MK3, z którego co cenniejsze rzeczy wymontowałem przy sprzedaży i przełożyłem do obecnego MK4, dodatkowo co nieco dołożyłem, a miało to miejsce kilka lat temu.

Dla mnie magia Sony przeminęła już dawno, obecnie jest to jedynie nic nieznaczące logo firmy, jednej z wielu.
Sony z dobrym audio (zarówno car jak i home) już od dawna nic wspólnego nie ma... niestety.
emte3 jest offline   Odpowiedź z Cytatem