View Single Post
Stary 20-12-2016, 11:24   #685
Bystro1

Domyślnie Odp: Warsztaty w Łodzi

Skoro wkładasz już w to tyle wysiłku, napisz wreszcie co się wydarzyło by każdy mógł sam ocenić. Na ten moment skupiasz się jedynie na publicznym oczernianiu człowieka w sposób który nie daje mu żadnej możliwości do obrony...

Szanowni Państwo !
Ja tylko wyraziłem opinię w której już wystarczająco dużo opisałem, a tutaj zaczeła się burza, że oczerniam, że konkurencja itp itp

Wyraziłem swoją opinię na temat tego serwisu
Ja go nie polecam, co nie znaczy, że może jest grono zadowolonych klientów i ok niech tak będzie.

Ponownie bym nie pisałem, jakby skończyła się cała mitologia na temat pisanych przeze mnie postów.

To tyle.

A słabe w tym wszystkim jest to że ten Pan teraz walczy o to żeby złych postów na jego temat nie było a jak człowiek zgłaszał reklamację to wtedy nie miał takie zaangażowania.

Nic więcej. Ja tego nie uważam jako próbę oczernienia człowieka czy zepsucia mu reputacji. Napisałem po jednej opini wszędzie i tyle, nie zamierzam teraz zakłądać innych kont i wypisywać głupot bo było by to nie fair, a przecież bym mógł jak bym był z konurencji. Pozdrawiam
  Odpowiedź z Cytatem