Cytat:
Moglbys napisac jaki wyszedl koszt, gdzie kupiles czesc i jak sie nazywa oraz czy nie bylo problemu z wydechami?
Bo wydaje mi sie ze w dieselu ona sa skierowane na dol wiec dolozenie samej dokladki chyba nie bardzo pomoze albo bedzie wygladalo dziwnie.
Napisz cos wiecej i wrzuc zdjecia Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Części:
- blenda / podłużna listwa z otworami na końcówki wydechów - 100 zł (używka - giełda)
- chromowane końcówki układu wydechowego komplet - 580 zł (ASO Bemo Motors)
- dolna dokładka do zderzaka - 417,81 zł (ASO Bemo Motors)
- nakrętki, śruby, podkładki, ustalacze (uwielbiam tą nomenklaturę) - 84,76 zł (ASO Bemo Motors)
- lakierowanie elementów - 400 zł. Zdecydowałem aby tą listwę, która normalnie jest czarna pomalować na kolor nadwodzia. Ten czarny kolor trochę mnie irytował.
- przeróbka układu wydechowego - 492 zł. Końcówki trzeba było uciąć a rozstaw zwęzić lub rozszerzyć bo nie były w świetle końcówek. Zostały do połowy w nie wpuszczone jak w oryginale.
Łącznie - 2074,57 zł.
Czy warto? Dla mnie tak. Jeśli ktoś ma nadwyżkę finansową i trochę czasu aby poszukać i pojeździć za częściami zdecydowanie polecam.
Oczywiście to pewnie efekt placebo, ale po tej delikatnej przeróbce wydechu czuję, że auto jest trochę zrywniejsze.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Na tym drugim zdjęciu różnica kolorów wynika z brudu, a nie malowania na inny kolor.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Dokładka była czysta a auto brudne.