Temat: [Mondeo 2014- ] Modyfikacje, konfiguracje co można ?
View Single Post
Stary 22-12-2016, 16:51   #1962
fabi76
ford::beginner

Imię: Piotr
Model: Mondeo mk5 Titanium
Silnik: 1,5 EB
Rocznik: 2015
Domyślnie Odp: Modyfikacje, konfiguracje co można ?

Też zamierzam zrobić podwójny wydech w swoim kombi. Graty już mam : dolna listwa z otworami na wydech 100 zł z szrotu, plus chromowane końcówki z którymi miałem problem przy kupnie. ASO chciał 325 za szt. !!! więc chyba kolega @Pulse miał dobre znajomości w ASO a pisałem do 3 czy 4 po Polsce w sprawie tych końcówek. W końcu kupiłem na allegro po jednej sztuce bo razem stronę lewą i prawą nie mogłem trafić. Tak więc końcówki wyszły mnie ogólnie 350 zł. malować zamierzam sam oryginalnym lakierem w sprayu. Mam w tym trochę wprawy więc może się uda ;). Liczę że cenowo to wyjdzie mnie wszystko około 600 zł. Efektami pochwalę się dopiero wiosna - lato. Na razie za zimno na grzebanie.

Cytat:
Napisał Pulse Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ale tylko dla posiadaczy kombi.
A tak w ogóle to uwaga! Same chromowane końcówki są dostępne w 4 opcjach - do liftbacka, do kombi, do ST i do Vigniale.
Trochę dziwne bo moja lewa końcówka jest od kombi bo kupiona razem z dolną częścią zderzaka , a prawa kupiona na innej aukcji kupiona niby od lifbacka ma takie same mocowania jak lewa i pasuje.
fabi76 jest offline   Odpowiedź z Cytatem