View Single Post
Stary 23-12-2016, 16:36   #730
jagmar
ford::average

Imię: Marek
Model: Mondeo Mk5 Titanium
Silnik: 2.0 EB
Rocznik: 2018
Domyślnie Odp: Co dziś zrobiłem w moim Fordzie

Cytat:
Napisał Swoop Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Zacznijmy od tego, że tak to właśnie działa. GiTD od kwietnia nie ma uprawnień do przetwarzania zdjęć z fotoradarów i zgodnie z przepisami nic na dzień dzisiejszy się nie zmieniło. Wysyłają, bo ktoś kto nie zna prawa zapłaci te 100 zł i nie będzie mu się chciało. Tu wystarczy dobrze im odpisać i sprawa zakończona - nawet do sądu nie trafi
skoro tak mówisz to ok... ja swego czasu czytałem o tym i widziałem jak ludzie wrzucali skany wyroków... później wypowiadał się prawnik z anulujmandat.pl (czy jakoś tak) że on nie ponosi jednak za to odpowiedzialności i że on tylko mówi jak powinno być i takie tam pierdoły... ale może to było przed kwietniem tego roku więc być może teraz bez problemu można to anulować... jeżeli tak to warto wiedzieć i fajnie by było gdyby @Juzek dawał znać jak przebiega sprawa Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez jagmar ; 23-12-2016 o 16:46
jagmar jest offline   Odpowiedź z Cytatem