Cytat:
Zrób zdjęcie kontrolki, ile się będzie dalo to pomożemy.
Rzadko spotykana w europie w starszych autach, kontolka żólta z wykrzyknikiem i ząbkami na dole to niski poziom ciśnienia w oponach Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Może to być też kontrolka świec żarowych, stosowane w dieslach, ale to nie moja broszka Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
W kwestii konrolki, to w moim pierwszym poście podałem link do filmiku na YT. Dokładnie w 0,05 sekundzie na desce gościowi zaświecają się wszystkie kontrolki. są dobrze widoczne. Kontrolka, o której ja mówię znajduje się po prawej stronie, jest to druga od dołu. Próbowałem zrobić zdjęcie, ale jakość zdjęć nie pozwoliłaby na zidentyfikowanie jej.
Będę zobowiązany jeśli coś mi opowiesz o tej kontrolce.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ta, którą podałeś w linku to nie ta.
Co do wycieku oleju to byłem z tym jakiś czas temu u mechanika. Gościu mówił, że jakiś wyciek jest, ale generalnie sprawa do załatwienia dopiero w terminach po świętach, więc z tym muszę czekać. Skrzyni mi niestety nie zdiagnozowali bo się tym nie zajmują. :/
Mam nadzieję, że jest dobrze widoczna [IMG]
https://zapodaj.net/9f5594e479432.png.html[/IMG].
W chwili obecnej jestem w trakcie poszukiwań mechanika od automatów.
W tym momencie jednak bardziej martwią mnie te biegi niż ten wyciek.
Dzięki również za rzeczową odpowiedź.