View Single Post
Stary 24-12-2016, 10:53   #4847
bartulko
ford::average

Model: Monedo Titanium 2016
Silnik: 2.0 EB (AT) 203KM
Rocznik: 12.2016
Domyślnie Odp: Mondeo MK5 - wrażenia, opinie, uwagi użytkowników - dyskusja okołotematyczna

Cytat:
Napisał biner Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
do końca gwarancji to ja nie wiem czy auto będe miał Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. leasing kończy mi się w maju i teroetycznie mógłbym sprzedać auto ,a z drugiej strony mam przejechane 16kkm i szkoda nowe auto oddawać.

Bump:

Do mnie też, nawet nie myślalem o takich autach ale teraz jak mi się rodzina powiększyła to s-max lepiej by się sprawdził.
Ja mam 2 dzieci po 11 lat (bliźniaki) i na razie mieścimy się. Z teściową pewnie też bo dużo miejsca nie zabiera. Gdy mi się powiększyła rodzina to ledwo w passata się mieściliśmy i taki SMAX byłby super. Teraz nam wystarczy MKV LB. Jeszcze 2 dni temu miałem Hyundai i40 kombi i tam było dużo więcej miejsca dla pasażerów i w bagażniku (bardziej ustawny), choć papierów nie porównywałem. I40 od nowości przebywał ze mną 2 lata ale teraz czas dla mnie. Mam dość kombi .... passat kombi ... skoda kombi .... Już mi się sprzykrzyła taka linia nadwozia. Nad SUV pomyślę w wieku 60 lat .. może a to daleka droga jeszcze

Bump:
Cytat:
Napisał biner Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Dokładnie a robić ciągle na samochód mija się z celem, a wiec raczej porandkuje dłużej z Mk5 bo układa nam się dobrze
Ja C3 sprzedałem po 2 latach i 30 tys, a kiedyś Punto po 3 latach i 55 tys. 2 dni temu Hyundai i40 po 2 latach i 67 tys. Teraz myślę, że MKV pozostanie dłużej (leasing na 4 lata) Za rok Fiesta żony kończy leasing i kto wie co weźmie. Wydaje mi się, że zachorowała na automat już po 2 dniach MKV.
bartulko jest offline   Odpowiedź z Cytatem