View Single Post
Stary 29-12-2016, 13:45   #646
valhalem
ford::average

Imię: Konrad
Model: FF3
Silnik: 1.6EB 182
Rocznik: 2011
Domyślnie Odp: zbliża się wymiana oleju jaki wybrać ?

Cytat:
Napisał TomQ62 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Eeeeeee... to niemożliwe Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Chyba nie ma ludzi aż tak podatnych na durny marketing, że odrzucają oczywiste fakty? A może się mylę?
Nie wiem czy dobrze zrozumiałem odpowiedź ale...

http://forum.fordclubpolska.org/show...205145&page=11

Cytat:
Napisał Fulara Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
a prawda jest taka, że jak palę fajkę obok zapalonego auta, nie słyszę, że jest zapalone, oczywiście na ciepło po trasie
Mam identyczne zdanie w tym temacie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Z tym ze ja mam przebieg bliski 150kkm a ty pewnie o 1/3 mniejszy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ciekaw tylko jestem jak ten olej będzie się zachowywał po przelocie 15kkm . Czas pokaze Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez valhalem ; 29-12-2016 o 13:53
valhalem jest offline   Odpowiedź z Cytatem