View Single Post
Stary 29-12-2016, 22:25   #32
juri2069
ford::expert

Imię: wojciech
Model: Smax
Silnik: 2.0 TDCI / 140 KM
Rocznik: 2014
Domyślnie Odp: Wypadało by pogadać na temat nowych stawek za OC, co?

Cytat:
Napisał Psilocke Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ktoś pytał o ceny OC w Wawie.
Za mojego mondka w zeszłym roku 530 pln

Ja pytałem. Więc kolega Alfonso przepłacałeś i to bardzo. Ale to może dlatego , że to PZU. PZU jeżeli widzi , że ktoś płaci tyle lat to nie zamierzają mu upuszczać , bo przecież płaci.
Dla ciekawości to w PZU wyszło mi NAJTANIEJ AC + OC ze wszystkich możliwych firm , poza pocztowym - nie chciałem tam AC.
Czasem wystarczy wykonać kilka telefonów lub poświęcić pół dnia aby pojeździć po firmach i zyskać nawet kilkaset złotych , bo takie są różnice

Co do biedronki i 1410 to dodaj , że na 3/4 etatu. Zarobki w biedronce są jawne dla wszystkich możesz sprawdzić w internecie. Do tego comiesięczne premie za utarg oraz tajemniczego klienta o tym już nie powiedziałeś , jak i dobrym socjalu którego u prywaciarza nie ma. Z zarobkami w biedronce to akurat jestem na bieżąco.

Szkoda tylko dziadeczków jeżdżących cinkusiami( nikogo nie urażając). Całe życie bezszkodowej jazdy , a za auto warte 1000 zł będą płacić ubezpieczenia prawie tyle samo
juri2069 jest offline   Odpowiedź z Cytatem