View Single Post
Stary 30-12-2016, 06:58   #38
Marek
ford::expert

Imię: Marek
Model: Hyundai i30 N Line focus mk3 fl, Astra F, 126p
Silnik: 1,5 TGDI, 1,5 TDCI , 1.4 Pb, prawie 0,7 :)
Rocznik: 2022 2015 1995
Domyślnie Odp: Wypadało by pogadać na temat nowych stawek za OC, co?

Cytat:
Napisał alfonso Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Masakra a Pan Marek ujada bo
pewnie sam zatrudnia i płaci 1400zł na łapsko więc mu źle jak ktoś prawdę krzyczy ;-)
Mało wiesz w nogach śpisz Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Pracuję na etacie.
Ujadać może pies. Może Ty psem jesteś bo ja nie więc hamuj bajerę.
Pochwalić się chciałeś ile na godzinę masz? Pojechałeś za granicę i kolejny oświecony się znalazł jaka ta Polska be. Napisałem Ci wcześniej, zmień obywatelstwo,zarejestruj tam furę i płać podatki.
Dlaczego dom w Polsce ma być skoro tam jest tak pięknie. Kup tam....tylko tam z tym co masz domu nie kupisz.

Żeby nie było, nie kłócę się, nie gryzę,piszę do Ciebie bez żadnych emocji. Zwyczajnie mam inne zdanie niż Ty.

Jesteś fachowcem to bez wielkiego wysiłku w Polsce 10.000 zarobisz. Nie wiem ile lakiernik zarabia ale mogę Ci powiedzieć ile elektryk. Samodzielny fachowiec 8500-10000. Na koparce ludzie po 4-5 tys mają. Pomijam paliwo, które rąbną z baku.
Ostatnio był u mnie gość co ma jednoosobową firmę (udrożnianie kanalizacji) w rozmowie wyszło,że się spieszy bo jedzie auto oglądać. Po dwóch tygodniach wezwałem go ponownie do awarii i się okazało,że już wybrał.Nowe Porsche cayman.
Kolejny fachowiec od wentylacji licencję pilota zrobił i za czymś w rodzaju Cesny się rozgląda, a to tylko hobby. Do serwisu klimy był u mnie ostatnio chłopak co 28 lat ma i dom postawił bez kredytu. Wszyscy maja tyle roboty,że zawsze muszę czekać nawet kilka tygodni. Jedynie gość od udrożniania jest w ciągu 24 godzin bo taka ma robotę.
Masz kilka przykładów,że nie taka ta Polska zła.

Nie narzekam na każdym kroku jak mnie źle bo Sobie radzę. Jakby mnie brakowało to bym na drugim etacie robił co się nie raz zdarzało. Propozycji pracy w tym roku miałem trzy. Pracę zmieniłem dwa razy.
Nauczyłem się dawno, że jęczą lenie, którym się nie chce ale uważają, że się należy.

Ja spokojnie pracując 8 godzin Pn-Pt spłacam kredyt i mam czas dla rodziny. Jakoś w norze nie muszę mieszkać przez 3,4,5 lat żeby mieć dom. To Twoje marzenie i każdemu go nie wciskaj. Twój wybór,że tak to realizujesz.

Nie dorabiaj Sobie również jaki to dym wywołałeś tym tematem. Moim zdaniem nic odkrywczego nie wnosisz. O Oc już dyskutowaliśmy w dziale "Ogólnie o motoryzacji".

Z mojej strony EOT.
Oczywiście miej Sobie ostatnie zdanie bo musisz.
Pozdrawiam Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez Marek ; 30-12-2016 o 08:52
Marek jest offline   Odpowiedź z Cytatem