View Single Post
Stary 30-12-2016, 10:02   #198
Cons
ford::average

Model: Fiesta ST MK7
Silnik: 1.6 182
Rocznik: 2014
Domyślnie Odp: Proszę o polecenie mechanika -Kraków

Cytat:
Napisał kocur Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
W ASO Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

A poza tym pytanie czy sam sobie kupujesz filtry i olej czy wolisz żeby Ci już wszystko mechanik załatwił?

BTW - praktycznie wszyscy polecani w tym temacie powyższe zrobią bez problemu.

A z ASO nie żartowałem, oprócz filtra kabinowego (kolejny raz pozdrawiam dzisiaj inżynierów Forda !%$^$%%$#%#$) , za niecałe 300 zł wymienią olej, filtr oleju i powietrza.
Wiedziałem, że ktoś tak odpowie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
W ASO muszę wymieniać przy przeglądach okresowych co 20kkm ale w środku tego interwału też chcę wymieniać a w aso w moim aucie to ponad 500zł
Gdyby to było 300 to bym się nie zastanawiał Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Filtry i oleje wolę sam wybierać niż dostać jakąś wodę z beczki.

No nic, nie ma co gdybać więcej w tym temacie
Cons jest offline   Odpowiedź z Cytatem