View Single Post
Stary 30-12-2016, 13:48   #41
anastazyy
ford::advanced

Model: FIesta MK7, Superb III
Silnik: 1,4 Pb/2,0pb
Rocznik: MK7 2015,SIII 2018
Domyślnie Odp: Luźne pogaduchy na temat żywota nad Wisłą

No nikt mi nie powie że w Norwegii jest tak super. Ceny są takie niskie że przecież wszyscy kupują domy, każdy ma auto maks. 4letnie - a OC to już praktycznie za darmo jest rozdawane. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Dlaczego wszyscy dorobkiewcze wracają z tych super wojaży i rozpoczynają życie krezusa w PL? A zostań tam buduj tam dom płać tam podatki -żyj tam po co wracać?

Nie rozumiem mentalności ludzi którzy mówią że w PL jest źle. Skąd więc na ulicy te nowe auta (rozdają za darmo??) dostają również te super domy? Skąd ludzi stać w W-wa na zakup nawet na kredyt mieszkania za 6500zł/m2? Wg mnie jeżeli ktoś zarabia mniej niż 4000zł netto to już tylko i wyłącznie jego własna wina. Zawsze może się przebranżowić. uczyć języków etc. Jednak w PL panuje podjeście że Państwo szanownego Kowaleskiemu musi dać - nic nie musi..

A co do OC - nawet nie wiem ile płace.
anastazyy jest offline   Odpowiedź z Cytatem