Cytat:
Nie widać różnicy powiadasz?
Hmmmm... jakby to powiedzieć, by nie zgrzeszyć? Może tak, że ja widzę jeszcze przyzwoicie pracujący silnik z przebiegiem ok. 550 kkm. Ten jeżdżący na oleju po pięć dych za bańkę już daaaaaaawno temu upłynnił się w czeluściach pieca hutniczego. Dokładniej jakieś 200 kkm temu. Ale jak nie widać dróżnicy... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Czytam i czytam i jest.
Prosto wyjaśniony temat.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ja nie wiem po co komu auto jak na olej nie ma kasy. Leje co tańsze, paliwo też tańsze bo tak lepiej
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum., filtry też co tam na allgro są najtańsze.
Po co to? Potem 200 tyś i tak po kolei egr, wtryski, turbo , pompa itd.
Ale oszczędność, hoho, a ktoś inny leje to co fabryka nakazała i przebieg 400tyś.i auto jak nówka.
Patek człowiek jedzie za takim macherem. A ten się wlecze i tylko paczy co mu za kontrolka się zapali.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A do tego ciągle teoria spiskowa, normalnie starożytni kosmici wszytko nim psują.