Odp: Doinstalowanie modułu BT/VC
Tylko ja u siebie jednak na początku będę chyba wymienić radio bo piszecie że na moim CD 6000 po liftowym nie zrobię stereo a dwa jak już dokładam BT to chciałbym mieć możliwość włączenia muzyki np ze Spotify przez BT bez konieczności podłączania telefonu pod kabel AUX a tego moje radio nie obsłuży. Dowiadywałem się w ASO o cenę radia nowego. Szkoda gadać. Nie mieli na stanie bo tego nikt nie kupuje a sprzedawca powiedział że cena wyjdzie gdzieś koło 6k. To za takie pieniądze zrobi profesjonalne audi w firmie która się tym specjalizuje i jeszcze zostanie. Znalezienie ładnego soniaka na allegro graniczy z cudem. Tak jak pisałem, wszystkie są tak zajechane jakby je ktoś papierem ściernym traktował. Może dla kogoś kto nie przywiązuje wagi do wyglądu auta, takie radio podpasuje, mi nie koniecznie. Nie szukam w radia w fabrycznym stanie ale jeżeli na panelu są białe rysy i to gruba a wyświetlacz ledwo czytelny to coś takiego odpada. Dodatkowo będę musiał też znaleźć jakiś wzmacniacz bo kolega mayak napisał że radio sony po FL bez niego nie gra a ja chciałbym kupić radio po FL żeby pasowało do samochodu. Także czeka mnie grubszy wydatek w tej kwestii.
Bump: Ponadto na całym allegro jest tylko jedno jedyne radio sony z wersji po FL które niestety jest zajechane. Cała reszta pochodzi z wersji sprzed FL.
|