View Single Post
Stary 01-01-2017, 22:38   #19
maureliusz
ford::expert

Model: Focus MK2
Silnik: 1.6 TDCI (109KM)
Rocznik: 2005
Domyślnie Odp: Czy przedni dolny wahacz aluminiowy można zastąpić stalowym

Cytat:
Napisał Idkram Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Idę się położyć bo mnie brzuch rozbolał ze śmiech a za chwilę bawimy się.
Takie posty to moderatorzy powinni usuwać bo to już jest gruba przesada.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Mógłbyś rozwinąć co Cię rozmieszyło?

OK:
- mój błąd faktycznie wahacz jest stalowy
- mój błąd byłem przekonany, że RS ma wielowahacz z przodu. Miałem wrażenie, że gdzieś czytałem o tym.

Jak koledzy nie wiedzą jak wygląda i jakie ma zalety wielowahacz i czemu stosują go najwięksi gracze na rynku - to zapraszam wuje google Wam wyjasni :-)