Cytat:
ale nie ma nawigacji. Widziałeś jakie wyposażenie wrzucił autor wątku,więc szukaj takiego odpowiednika a nie coś podobnego i to jeszcze z takim przebiegiem 290 tys km Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
tak jak napisałem wcześniej
|
No ja to wrzuciłem jako przykład, to jaki on kupi to już jego decyzja, piszę tylko że są również krajowe S i widziałem już kilka ogłoszeń z takowymi z rożnym przebiegiem i rożnym wyposażeniem.
Prawdą jest również to że sprowadzając auto musimy ponieść dodatkowe koszty, które można kupując u nas przeznaczyć na zakup auta. A jak sobie gdzieś liczyłem to te koszty u mnie to około 5tys więc mało nie jest i każdy musi sobie sam postanowić co dla niego lepsze.
Inna sprawa że u nas tych S jak na lekarstwo w D przynajmniej jest w czym wybrać a jak jeszcze by ktoś chciał wersję 2.2 to już tam w ogóle raj jest
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ale ta akcyza ehh.