View Single Post
Stary 02-01-2017, 13:51   #30
Voku
ford::advanced

Imię: Darek
Model: S-Max Titanium S
Silnik: 2,0
Rocznik: 2012
Domyślnie Odp: S-max Tytanium S do 60 tys

Cytat:
Napisał czeslaw555 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
ale nie ma nawigacji. Widziałeś jakie wyposażenie wrzucił autor wątku,więc szukaj takiego odpowiednika a nie coś podobnego i to jeszcze z takim przebiegiem 290 tys km Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

tak jak napisałem wcześniej
No ja to wrzuciłem jako przykład, to jaki on kupi to już jego decyzja, piszę tylko że są również krajowe S i widziałem już kilka ogłoszeń z takowymi z rożnym przebiegiem i rożnym wyposażeniem.
Prawdą jest również to że sprowadzając auto musimy ponieść dodatkowe koszty, które można kupując u nas przeznaczyć na zakup auta. A jak sobie gdzieś liczyłem to te koszty u mnie to około 5tys więc mało nie jest i każdy musi sobie sam postanowić co dla niego lepsze.
Inna sprawa że u nas tych S jak na lekarstwo w D przynajmniej jest w czym wybrać a jak jeszcze by ktoś chciał wersję 2.2 to już tam w ogóle raj jest Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ale ta akcyza ehh.
Voku jest offline   Odpowiedź z Cytatem