Temat: [Galaxy 2000-2006] Jaka skrzynia biegów w moim samochodzie?
View Single Post
Stary 03-01-2017, 10:53   #21
no_fear
ford::average

Imię: Rafał
Model: MK2
Silnik: 2.3 + LPG
Rocznik: `00
Domyślnie Odp: Skrzynia biegów jaka podejdzie

Cytat:
Napisał taxidriver Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
No następny miłośnik napedu do kuchenki gazowej ostatnio kumplowi udowodniłem że różnica gaz ropa wyszła raptem 2 PLN na odcinku 170 km oba autka pod korek i ta sama trasa razem jeden za drugim był w szoku że tak mała różnica...
Sam od zawsze mam zagazowane auta - ale za miłośnika gaziwa się nie uważam Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Zwyczajnie, póki co, nie stać mnie na dyzla Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
a precyzyjnie mówiąc - na naprawy dyzla Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Zgadza się - szczególnie w trasie, koszty jazdy (lpg vs.tdi) są prawie takie same Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Na pewno zazdroszczę zasięgu ! Bardzo !

Ale w razie "W" wolę naprawiać benzynę.... tylko zaraz zaraz - co w starym, prostym silniku benzynowym, bez doładowania, może się drogiego popsuć ... ? he Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

IMO dyzel (stary, z przelotem 200-300-400kkm+) jest fajny dopóki się nie sypnie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
wtedy już przestaje być fajny - chyba, że się mylę ?
no_fear jest offline   Odpowiedź z Cytatem