Temat: [Galaxy 2000-2006] Jaka skrzynia biegów w moim samochodzie?
View Single Post
Stary 03-01-2017, 12:48   #22
taxidriver
ford::professional

Model: Galaxy, Santa Fe
Silnik: AUY, D4EB - 2.2 16V R4 CRDi
Rocznik: 2001, 2008
Domyślnie Odp: Skrzynia biegów jaka podejdzie

Cytat:
Napisał no_fear Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
tylko zaraz zaraz - co w starym, prostym silniku benzynowym, bez doładowania, może się drogiego popsuć ... ?
Jak chcesz mogę ci dać namiary na takich co się dowiedzieli co i ile kosztuje...
Cytat:
Napisał no_fear Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
dyzel (stary, z przelotem 200-300-400kkm+)
Mówimy o faktycznym nalocie czy takim z niemiec bo jak widzę autyka 1998, 1999, 2000, na alledrogo jak mają nalatane po 180-200 TKM to śmiać mi się chce.
Mam diesla 400 nalotu i jak na razie nic się nie dzieje tragicznego. A ten prosty tani silnik jak rozumiem od jakiegoś GarbusaGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Każdy kupuje w to co wierzy i co chce, przykład trasa 2200 km ja tankowałem pod domem i w trasie raz a koleś w gazie 6 razy plus pod domem jeszcze sporo na benzin gonił bo gazowników nie było... policz czas to też kosztuje.
taxidriver jest offline   Odpowiedź z Cytatem