Cytat:
|
Chyba, że masz tablice PL, wtedy potrafią się przyczepić za byle pierdołę
|
Nie do końca tak. Ostatnio przez tych uchodźców szał się zrobił i nagonki
na polskie tablice rejestracyjne ale wiesz dlaczego? Bo Polak, Bułgar i Rumun to jedna firma. My tak samo jak Rumuni od razu wywęszyliśmy interes w tym całym zamieszaniu. Ludzie nawet nie mają pojęcia ilu naszych przemytników pojechało na południe robić za autobusy!
Naprawdę. Rumuni, Bułgarzy, Litwini i Polacy na czele. Kwartet biznesowy :-)
a interes polegał na pakowaniu ile wlezie UCHDŹCA na pakę i przewóz do RAJU za skromną opłatą 200-300€ od głowy. Już lekko ucichło bo z busów poprzerzucali się na osobowe które wytropić ciężko ale i tak opłaca się chłopakom ganiać z Węgier w górę.
4 razy uchodźc = 4 x 300 ojro = 1200 ojro minus koszta = 800 na czysto w jedną noc.
W Szwecji w latach 2005 do 2012 ani jednej kontroli nie miałem. Na zachodzie w latach od 1990 do 2014 tylko 3. Jak jest teraz na południu to nie bardzo wiem.
W Szwecji też jest mafia. Uchodźców nabywa od strony północnej Norwegii. O tym się nie mówi głośno i nie wiem dlaczego ale tam akurat rządzą Rosjanie i Litwini a oni z Polakiem dzielić się interesem nie będą a z tablicami rej. to już tak od pół roku mają patent.
Do granicy Rosyjskiej jadą na tablicach Rosyjskch. W Norwegii mają już Norweskie i inne fury a jak dojadą do Szwecji to zmiana autem, przesiadka i jazda dalej na Szwedzkich. Litwin kiedyś opowiadał to taki myk działa w całej unii teraz. Dojadą do mostu na Danię to przesiadka jeszcze w Szwecji na auta z Duńskimi choć ostatnio im pozamykali mosty to widzę że lecą przez Łotwę, Litwę.
Bump:
To Nissan i to na dodatek ten kaczkowaty, brzydki jak nie wiem co ale myk z wózkami dobry.