View Single Post
Stary 03-01-2017, 15:05   #45
alfonso
ford::average

Imię: Hubert
Model: nie ma
Silnik: nie ma
Rocznik: 2017
Domyślnie Odp: Tak parkują Fordy ;-)

Cytat:
Napisał emte3 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Chyba, że masz tablice PL, wtedy potrafią się przyczepić za byle pierdołę
Nie do końca tak. Ostatnio przez tych uchodźców szał się zrobił i nagonki
na polskie tablice rejestracyjne ale wiesz dlaczego? Bo Polak, Bułgar i Rumun to jedna firma. My tak samo jak Rumuni od razu wywęszyliśmy interes w tym całym zamieszaniu. Ludzie nawet nie mają pojęcia ilu naszych przemytników pojechało na południe robić za autobusy!
Naprawdę. Rumuni, Bułgarzy, Litwini i Polacy na czele. Kwartet biznesowy :-)
a interes polegał na pakowaniu ile wlezie UCHDŹCA na pakę i przewóz do RAJU za skromną opłatą 200-300€ od głowy. Już lekko ucichło bo z busów poprzerzucali się na osobowe które wytropić ciężko ale i tak opłaca się chłopakom ganiać z Węgier w górę.
4 razy uchodźc = 4 x 300 ojro = 1200 ojro minus koszta = 800 na czysto w jedną noc.

W Szwecji w latach 2005 do 2012 ani jednej kontroli nie miałem. Na zachodzie w latach od 1990 do 2014 tylko 3. Jak jest teraz na południu to nie bardzo wiem.

W Szwecji też jest mafia. Uchodźców nabywa od strony północnej Norwegii. O tym się nie mówi głośno i nie wiem dlaczego ale tam akurat rządzą Rosjanie i Litwini a oni z Polakiem dzielić się interesem nie będą a z tablicami rej. to już tak od pół roku mają patent.
Do granicy Rosyjskiej jadą na tablicach Rosyjskch. W Norwegii mają już Norweskie i inne fury a jak dojadą do Szwecji to zmiana autem, przesiadka i jazda dalej na Szwedzkich. Litwin kiedyś opowiadał to taki myk działa w całej unii teraz. Dojadą do mostu na Danię to przesiadka jeszcze w Szwecji na auta z Duńskimi choć ostatnio im pozamykali mosty to widzę że lecą przez Łotwę, Litwę.

Bump:
Cytat:
Napisał keiw Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Tu Opel.
To Nissan i to na dodatek ten kaczkowaty, brzydki jak nie wiem co ale myk z wózkami dobry.

Ostatnio edytowane przez alfonso ; 03-01-2017 o 15:09
alfonso jest offline   Odpowiedź z Cytatem