View Single Post
Stary 03-01-2017, 18:41   #3715
MAC849
ford::beginner

Model: Mondeo mk4
Silnik: 2.0 TDI duratorq
Rocznik: 09.2007
Domyślnie Odp: Re: Modyfikacje, konfiguracje co można ?

Cytat:
Napisał tedi_k Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Kolega nie pochwalił się a co za aktualizację wziął i wgrał...Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Bo jeśli to co na chomikach różnych chodzi jako "j. polski do NX DVD" to była to bardzo skuteczna i niesłychanie dokładna metoda zamiany urządzenia w "cegłę"... Wielokrotnie ostrzegałem i ja i inni by nie wgrywać do NX DVD softu o nieznanym pochodzeniu.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jeśli tak było - to teraz będzie bolało portfel...
Dzięki za info, pozdrawiam

Bump:
Cytat:
Napisał leszcz Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
to teraz przyznać się czym Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. co kolega wgrał ?

a kto ma to postawić ... www.skanbis.pl ,www.komtel-serwis.pl

No dawaj coś skombinował
Problem polegał na niedziałającej nawigacji w zakupionym aucie. Posiadałem płyty z 2007 roku i 2012 tomtom. Tą nowszą tak jakby nie widział lub pisało ze włóż oryginalną płytę ponadto jak ją umieśicłem w laptopie to laptop tez jej nie widział. A ta starsza nie działała ponieważ pisało, że mam nowsze oprogramowanie. Jak jednak sprawdziłem było ono stare wiec postanowiłem pobrać neta (chomika) i po aktualizacji navi nx już sie nie podniosło. Tak wiec teraz czeka mnie wydatek i niestety nic na to nie poradzę. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Bump: Czy to takie klucze?:
http://allegro.pl/klucze-wyjmaki-mercedes-audi-skoda-seat-ford-vw-i5397687799.html
MAC849 jest offline   Odpowiedź z Cytatem