Cytat:
|
Mówi Pan że wszystkie Diesle zwolnione są z obowiązku posiadania czystych szyb bo ogrzewanie nie hula?
|
Ty chyba czytasz tylko to co chcesz. Niby nie z Pis ale chyba sympatia jest
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Gdzie napisałem, że jazda z zamarzniętymi szybami jest ok? Nigdzie. Odniosłem się do "Twojego focusa" więc nie obracajj kota ogonem jak Jarek
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Poprzeczkę wyżej powiadasz? Daj ją sam Sobie, a nie na siłę sensacji szukasz wybiórczymi tematami generalizując sytuację w kraju, a później jeszcze herezje wypisujesz, że rzeczy po imieniu nazywasz.
Od samego początku nawet nie wiedziałem o Twoim istnieniu. Dopiero od niedawna kiedy plujesz na ten kraj jak jest źle bo jaśnie Pan do Szwecji pojechał i nagle mu się spojrzenie zmieniło. Tak Ci się wszystko w Polsce nie podoba to jedź do Szwecji i dalej w baraku licz SEK ile odłożysz żebyś mógł przestać jak kret tam żyć i do Polski jako lord wrócić. Żeby nie było, że coś Ci zarzucam to sam o tym pisałeś jak tam żyjesz. Byłem w Norwegii i widziałem jak sobie ludzie dla koron dają jaja golić(żebyś znów sensacji nie znalazł-to jest przenośnia). Na wakacjach w Grecji spotkaliśmy "polskich anglików". Po godzinie rozmowy przy hotelowym barze koleś z plecaka wyjął butelkę i ze szklanek colę przelewał bo przecież mają all inclusive. Ciekawe co w UK wyprawiają żeby zaoszczędzić? Dodam tylko, że cola 1,75l w sklepie obok hotelu kosztowała 1 euro. Wiem bo kupowałem pomimo all
Na koniec...
Przestań się mazać jak dzieciak jak to ktoś na Ciebie usiadł bo Sobie za dużo dorabiasz. Napisałem Ci już, że mam inne zdanie niż Ty ale widzę, że nie możesz z tym żyć
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Trudno...ja raczej na razie zdania nie mam zamiaru zmieniać.