View Single Post
Stary 04-01-2017, 12:31   #30
Marek
ford::expert

Imię: Marek
Model: Hyundai i30 N Line focus mk3 fl, Astra F, 126p
Silnik: 1,5 TGDI, 1,5 TDCI , 1.4 Pb, prawie 0,7 :)
Rocznik: 2022 2015 1995
Domyślnie Odp: Mandatowa zabawa w kotka i myszkę - kiedy to się skończy?

Cytat:
Napisał alfonso Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Model: nie ma
Silnik: nie ma
Rocznik: 2017
Żal tyłek ścisnął, że fokę z opisu Sobie usunąłeś? Żeby nie było widać czym sie kulasz?
Nawet nie chce się mnie czytać Twego posta długości na kilometr. Kolejny raz płacz jaki jesteś cacy, a cały świat cię zrozumieć nie chce. Poskarż się do Pani Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Co do meganki i Zafiry to gratuluję prostactwa aby ludzi oceniać po tym czym jeżdżą, a własciwie co w opisie mają. Jak Sobie w opisie Maybacha wpiszę to będę miał Twój szacunek po wieki Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jakie to polskie człowieka po aucie oceniać Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Tym tokiem myślenia chyba Cię do MOPSU muszę z focusem wysłać. Brawo TY!

Ile zarabiam nie wiesz i się nie dowiesz. Tak samo jak to czym się zajmuję. Nic Ci do tego.
Ty wybrałeś życie w baraku, a ja z kredytem ale normalnie na miejscu.

Cytat:
Napisał wydra Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Wolę mieć na miejscu połowę tego co Ty, czy nawet 1/3, ale być z rodziną w swoim kraju a nie gdzieś na północy w ośmioosobowym baraku liczyć i marszczyć się na korony które zarobiłem.