View Single Post
Stary 04-01-2017, 19:49   #1005
hubi_c
ford::advanced

Imię: Hubert
Model: Ford Focus II FL
Silnik: 1,6 TDCI ECOnetic
Rocznik: 2008
Domyślnie Odp: zakup rejestratora jazdy

Ja z mojej strony dodam natomiast:

Cytat:
Napisał MaXyM Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
najwiekszy problem to drzenie obrazu
U mnie też drży ... i to mnie dość mocno denerwuje.

Cytat:
Napisał MaXyM Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
zasilacz ma mala wade: trzyma sie w gniezdzie zapalniczki tak ledwo ledwo
Z tym się nie zgodzę, u mnie trzyma lepiej niż poprzednia ładowarka kupiona na potrzeby ładowania telefonu. Pewnie zależy to bardziej od gniazda aniżeli samej ładowarki. Fakt że nie będę z niej docelowo korzystał, bo i tak podłączę kamerkę na stałe, nie zmienia pozytywnego odczucia.

Dodatkowo stwierdzam, po kilku dniach testów, że funkcje LDWS i FCWS działają jak im się podoba. Przekraczając linie urządzenie nie reaguje wcale, raz udało mi się sprawić aby zadziałała ta funkcja. Natomiast ostrzeżenie przed kolizją z poprzedzającym autem to czysta kpina, auto się oddala a to mi piszczy że zbliżam się zbyt szybko, nastepnie nic przede mną nie ma a piszczy że będzie kolizja, a że pisk urządzenia dość przeraźliwy to i wyłączyłem te opcję.

Poza tym kamerka bardzo fajna, łatwa w obsłudze, dyskretna a jakość obrazu bardzo dobra (aczkolwiek po opiniach spodziewałem się "wodotrysków", 4K, OLED i innych takich tam ... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

http://yanosik24.pl/widget/1570283.png
hubi_c jest offline   Odpowiedź z Cytatem