View Single Post
Stary 06-01-2017, 11:12   #60
edmun
ford::expert

Imię: Ponury żniwiarz
Model: MK3 Estate Titanium X EcoBoost 182KM
Silnik: 1.6
Rocznik: 2012
Domyślnie Odp: Mandatowa zabawa w kotka i myszkę - kiedy to się skończy?

Cytat:
Napisał MaXyM Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Dopiero jak cos ci w nie poswieci od tylu to sie przyciemnia. I tu dochodzimy do sedna.
Co wiecej, przyciemniona szyba opoznia reakcje lusterka (bo mniej swiatla z tylu sie do niego dostaje)
Wynika z tego że chyba wszyscy mi świecą po lusterku Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Na serio - wieczorem i w nocy nie mam żadnych problemów żebym miał jasne lusterko które ściemnia się dopiero jak ktoś długimi mi wali. Raczej ściemnia się od razu jak mam za sobą auto (bo świeci światłami). Nie pozostaje mi nic innego jak spróbować to jakoś uwiecznić zdjęciem czy nagraniem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

A co do bezsensowności - całkowicie się zgadzam.

Cytat:
Napisał edmun Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Niby fajnie, ale wyobraź sobie że masz pół centrum miasta zakorkowane, bo na zwężce ktoś złapał gumę, lub zabrakło mu paliwa i to auto stoi czasami godzinę, blokując kompletnie drogę póki nie przyjedzie laweta i go nie ściągnie.
Co z tego, że 10metrów dalej jest zatoczka autobusowa lub zjazd na podrzędną drogę.
Nigdy, nigdy przez ostatnie 10 lat nie widziałem ani w Anglii, ani w Hiszpanii, ani we Francji, żeby ktoś "pchał" swoje auto. W Polsce to jest w miarę naturalne (choć chyba też powoli zanika). A żeby jeszcze ktoś trójkąt ostrzegawczy postawił? Marzenie....
Tak dla przykładu sytuacja z Wtorku:

Dla mnie to normalka, przyzwyczaiłem się do takich "sytuacji".
Najważniejsze, żeby jak najszybciej zrozumieć co się dzieje i zareagować.
A biorąc przykład z filmu powyżej - zaraz pewnie będzie pytanie - po co hamowałeś. Niestety w tym kraju już się przyzwyczaiłem, że ta Astra już była w mojej "grupie podwyższonego ryzyka" i należy hamować. Raz kiedyś nie przyhamowałem a ten z lewego i tak we mnie wjechał (bo przecież jak miał na swoim zaparkowane auto to jak miał dalej jechać).

Bump:
Cytat:
Napisał alfonso Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Dziwi mnie tylko dlaczego Wy wszyscy mega zarabiający non stop w necie siedzicie? Bezrobocie?
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Prawdę mówiąc to prawie tak Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Siedzimy non stop w necie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez edmun ; 06-01-2017 o 11:29
edmun jest offline   Odpowiedź z Cytatem