no niezbyt w tej samej cenie, bo ten o którym mówimy poniżej 50 tys spokojnie się kupi, a ten z ogłoszenia 58 tysi
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. do tego opłaty sprowadzenia ...
Bump:
Cytat:
|
Fakt, mogę potwierdzić, miałem Focusa MK2FL też był malowany w ASO (w Warszawie) i dziadostwo do kwadratu. Na jednych drzwiach w kolor się nie wpasowali - z daleka było widać że ciemniejsze, na drugich tylnych pasażera po 2 latach w koło klamki bezbarwny lakier zaczął się łuszczyć.
|
hm, akurat od strony kierowcy nie było w ASO i efekt jest jak widać lipny. Posiadam też małego peugeota 206 12 letniego zarysowany i lekkie obcierki w sumie z każdej strony już lakierowany jest i wszystko w ASO było robione i zrobione bardzo dobrze - nie narzekam ASO peugeot to nie wiem czemu tak narzekane na lekierników ASO
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jakby nie było robione w ASO lakierowanie to byłoby mówione że u mietka blacharza klepane
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. i tak źle i tak niedobrze
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.