View Single Post
Stary 07-01-2017, 10:48   #16
mati102
ford::beginner

Imię: Mateusz
Model: vw passat
Silnik: TDI 2.0 170 KM DSG
Rocznik: 2010
Domyślnie Odp: Ford smax 2012r - 240 tys przebieg - czy warto?

no niezbyt w tej samej cenie, bo ten o którym mówimy poniżej 50 tys spokojnie się kupi, a ten z ogłoszenia 58 tysi Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. do tego opłaty sprowadzenia ...

Bump:
Cytat:
Napisał bodzio17 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Fakt, mogę potwierdzić, miałem Focusa MK2FL też był malowany w ASO (w Warszawie) i dziadostwo do kwadratu. Na jednych drzwiach w kolor się nie wpasowali - z daleka było widać że ciemniejsze, na drugich tylnych pasażera po 2 latach w koło klamki bezbarwny lakier zaczął się łuszczyć.
hm, akurat od strony kierowcy nie było w ASO i efekt jest jak widać lipny. Posiadam też małego peugeota 206 12 letniego zarysowany i lekkie obcierki w sumie z każdej strony już lakierowany jest i wszystko w ASO było robione i zrobione bardzo dobrze - nie narzekam ASO peugeot to nie wiem czemu tak narzekane na lekierników ASO Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Jakby nie było robione w ASO lakierowanie to byłoby mówione że u mietka blacharza klepane Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. i tak źle i tak niedobrze Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
mati102 jest offline   Odpowiedź z Cytatem