Temat: [Mondeo 2007-2014] Nie włączający się Converse+
View Single Post
Stary 07-01-2017, 19:43   #15
mm32
FORD|ZAWODOWIEC

Imię: Marcin
Model: Mondeo MK5
Silnik: 2,0TDCI
Rocznik: 2015
Domyślnie Odp: Nie włączający się Converse+

Cytat:
Napisał leszcz Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
@mm32 - nie ma co się spierać z "profesorem" od Convers+ - wie tyle , że zagina swoją wiedza 99% Polskich naprawiaczy tych liczników
Chciałem zauważyć ,ze w aucie oprócz licznika jest jeszcze duuuużo innych elementów/modułów korzystających z CAN,także licznik jak na moje oko to 1/10 urządzeń podpięta do MS CAN,każde jedno urządzenie majace chwilowe zwarcie na tej szynie da podobny efekt,a nawet śmiem twierdzić,że zły styk na punkcie masowym da także podobny efekt Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.,także dalej stawiam na to,że to nie licznik-zły trop Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Bump: Zmobilizowaliście mnie i znalazłem jeden ze starych tematów,gdzie człowiek z baaardzo podobnymi objawami nawet zakupił zegary i niestety to nie były one(tak jak zresztą i tam ja pisałem) :
http://forum.fordclubpolska.org/showthread.php?t=225396
mm32 jest offline   Odpowiedź z Cytatem