Miło było poczytać nowemu użytkownikowi Forda, oj budujące było i się gorąco zrobiło
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Rada ode mnie to taka, że w każdym ASO jest taki pan Marek albo Wojtek co od 8 do 16 pracuje w ASO a popołudniami w swoim przydomowym garażu często korzystając z osprzętu i narzędzi pożyczanych z ASO. Trzeba tylko rozeznać który to człowiek jest. Najczęściej ten jedyny na którym całe ASO stoi i często też za przyzwoleniem szefostwa sobie chałturzy w domu. Tak było u Peugota, tak było u Opla , tak było jak miałem Fiata, czy Renaulta tak jest jak mam Forda i już wiem który to pan trzyma serwis w moim mieście i popołudniami podobno robi porządną robotę w domu za znacznie mniejsze pieniądze. Oby to była prawda, bo strach mieć Forda
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.