Cytat:
miałem biały srebrny obecnie granatowy i tak każdy się brudzi Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
ale tak na poważnie mk5 nie podoba mi się w kolorze szarym no i srebrnym Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
To ja odwrotnie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Mk3 było srebrne, Mk4 było granatowe, więc Mk5 jest białe
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Tak na poważnie to kolor biały wybierałem specjalnie, bo było bardzo mało białych aut, a mondeo białych w ogóle. Tylko nie przewidziałem, że biały będzie w tym roku hitem sprzedaży i nagle wysypało białych merców, beemek i audi na drogach. W moim regionie białe mondeo widziałem przez rok raz - przejazdem pewnie bo rejestracje wrocławskie, więc i tak jest nieźle.
A że trzeba częściej myć? Taki los. Chociaż po ostatniej wyprawie do Dusznik Zdroju w taką pogodę miałem kolor magnetic brud - taka kawa z mlekiem
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.