View Single Post
Stary 09-01-2017, 18:28   #52
bartulko
ford::average

Model: Monedo Titanium 2016
Silnik: 2.0 EB (AT) 203KM
Rocznik: 12.2016
Domyślnie Odp: Czy tylni podłokietnik posiada schowek ??

Ja mam 2 USB. W związku z tym mam pytanie. Czy możecie zmieniać utwory lub "przewinąć" kawałek utworu do przodu z pendrive przyciskami na kierownicy ??
W i40 mogłem przyciskami na kierownicy od sterownia audio sterować zmianą piosenek pogonić deko lub cofnąć kawałek piosenki. Tutaj nie mogę

Bump:
Cytat:
Napisał kaan1 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ty pewnie masz jeszcze wejście AV. W połowie 2015 była zmiana. Usunęli AV i jeden USB. Tak mają auta z Sync 2 do połowy 2016. Potem Sync 3 i 2xUSB ale zubożone wersje podłokietników. W połowie tego roku usuną drugi port USB. W motoryzacji co roku robi się programy oszczędnościowe. Trzeba coś ująć. Ale inżynierowie są sprytni, przy jakiekolwiek okazji dodają zbędne rzeczy aby potem, bez ryzyka móc je usunąć - wtedy management jest happy i wszystkie raporty się zgadzają. Wstawiając Sync 3 dodali USB, teraz już mają co usunąć. W 2018 będzie lift i wtedy znowu go dodadzą o czym z triumfem poinformuje prasa a dystrybutor będzie mógł podnieść cenę auta
Coś w tym jest.

Ostatnio edytowane przez bartulko ; 09-01-2017 o 18:34
bartulko jest offline   Odpowiedź z Cytatem