Ja mam zwykła stacyjkę, wiec nie powinienem mieć problemu z zapłonem.
Do rzeczy, tak nakręciliście mnie panowie że włożyłem galoty na nogi i rozebrałem auto w nie ogrzewanym garażu przy -9 stopniowym mrozie.
Wniosek następujący:
- mam ten czujnik i bez problemu go ściągnąłem z obudowy pompy, lekko podważając śrubokrętem. (nawet nie musiałem wymontowywać samej pompy). foto:
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Wiec teraz zostaje kwestia przełożenia go do nowej pompy i sprawdzenia czy to zadziała.
Mam jeszcze dwa pytania:
1. Jak to ustrojstwo odpowietrzyć po założeniu ? Tam tylko idzie przewód do wyprzęgnika, oraz drugi do zbiorniczka na płyn hamulcowy hamulców, nie widzę odpowietrznika.
2. Czy nie będę miał problemów z akumulatorem i całym autem, bo mam też system odzyskiwania energii i jakiś czujnik na klemie minusowej .