View Single Post
Stary 10-01-2017, 14:00   #4972
BiCAR
ford::beginner

Model: Mondeo Titanium mk5
Silnik: 2.0 EB (AT) 203KM->240KM
Rocznik: 2017
Domyślnie Odp: Mondeo MK5 - wrażenia, opinie, uwagi użytkowników - dyskusja okołotematyczna

Cytat:
Napisał bartulko Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
@BiCAR Gratuluję
Dziekuję Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Bump:
Cytat:
Napisał S3b4 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
@BiCAR : mogę zapytać ile rabatu procentowo wyszło? Myślę o bardzo podobnej konfiguracji.

Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka
Nie mogę podać dokładnie tak oficjalnie na forum ,ale powiem tak, rabat rzędu 16-17%, więc chyba max co mogłem wycisnąć Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Bump:
Cytat:
Napisał mark54 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Gdzieś widziałem, że w okolicach marca tego roku ma wejść do sprzedaży wersja VIGNALE 5dr.
Właśnie, w okolicach marca, wtedy będę miał juz swego zapewne, muszę mieć samochód makx w kwietniu, tak więc nie mogłem czekać Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
BiCAR jest offline   Odpowiedź z Cytatem